День відкритих дверей

У Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей. Він зібрав майже 600 учасників з Балаклійського, Богодухівського, Волчанського, Золочівського, Кегичівського, Коломацького, Лозівського, Чугуївського, Харківського та інших районів Харківської області, а також Слобідського, Московського, Новобаварського, Основ’янського та Київського районів міста Харкова.

Фото  

Майбутні абітурієнти взяли участь в ярмарку спеціальностей «Економіка», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Публічне управління та адміністрування», яку підготували випускаючі кафедри управління персоналом та економіки праці (завідувач – доктор наук з державного управління, професор Статівка Н.В.), економічної політики та менджементу (завідувач – доктор наук з державного управління, професор Латинін М.А.), та державного управління (завідувач – доктор наук з державного управління, професор Мартиненко В.М.).

Школярів привітали декан факультету соціально–економічного управління Козлов К.І., випускники попередніх років, а заступники декана факультету Іванова І.Д. та Смаглюк А.А. познайомили з особливостями вступної кампанії 2020 року.

Після цього бажаючі взяли участь в олімпіаді «Обираю професію державного службовця», яка цього року відбулась у формі тренувального тестування до ЗНО з предметів: історія України, англійська мова, математика, українська мова та література.

Результати робіт будуть оприлюднені на нашому сайті відразу після їх перевірки викладачами Інституту.

Чекаємо на нових членів нашої освітньої родини вже влітку 2020 року!