Мала академія наук України

Сьогодні Мала академія наук України виховує професійно зорієнтованих молодих людей, які володіють відповідним науковим, дослідницьким інструментарієм і вже у школі знають своє призначення, спрямування, наукове покликання та йдуть до закладів вищої освіти, чітко розуміючи, в якій галузі вони хочуть навчатися та в подальшому працювати.

Головним заходом МАН є щорічний Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, який проводиться за різними секціями наукових відділень у декілька етапів – від районного, міського,обласного до Всеукраїнського.

Фото  

Урочистий захід з нагоди відкриття обласного етапу конкурсу та початку захисту робіт юних науковців у цьому році відбувся 15 січня, в якому взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації А. Бабічев, голова Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України В. Семиноженко, ректор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна В. Бакіров, директор Харківського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Л. Бєлова.

За ініціативи нашого навчального закладу вже декілька років поспіль зазначений конкурс-захист проводиться і за такими секціями, як: «Ділова українська мова», «Інноваційний менеджмент та логістичні процеси», «Публічне управління та адміністрування».

Обласний етап конкурсу-захисту у цьому році за цими секціями в Інституті відбудеться 27 січня.