Урочисте засідання Вченої ради та Наглядової ради Інституту

У Харківському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України відбулося спільне урочисте засідання Вченої ради та Наглядової ради Інституту, під час якого директор Людмила Олександрівна Бєлова підвела підсумки календарного року та звітувала перед колективом за основні напрями діяльності, досягнення протягом звітного періоду та плани щодо розвитку Інституту на 2019 рік. Цього року доповідь директора супроводжувалася виступами представників кафедральних колективів, структурних підрозділів Інституту та органів слухацького і студентського самоврядування, які поділилися не лише здобутками, а й планами на новий рік.

Фото  

На спільному засіданні Вченої Ради і Наглядової ради Інституту, висловити бачення щодо співпраці Наглядової ради з Інститутом за дорученням Голови Наглядової ради Інституту, Першого заступника Голови Харківської обласної ради Віктора Миколайовича Коваленка було делеговано Жуковій Олені Михайлівні – президенту Харківського банківського союзу. Під час виступу про основні види співпраці з Інститутом у 2018 році та плани щодо співробітництва на 2019 рік було зазначено, що Наглядова рада високо оцінює роботу колективу Інституту та підтверджує готовність щодо подальшої співпраці та підтримки в усіх справах, які стосуються підготовки висококваліфікованих управлінських кадрів регіону.

Колектив Інституту отримав від Наглядової ради сертифікат на придбання інтерактивної дошки для сучасного Офісу керівника, який є ще одним перспективним проектом Інституту. Крім того, відбулося нагородження кращих співробітників Інституту грамотами та подяками від Харківської обласної ради та Старосалтівської об’єднаної громади за активну участь у суспільному житті, проектах регіонального розвитку та формування позитивного іміджу не лише Інституту, а й Харківської області.