Онлайн-курси «Prometheus»

У Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся очний навчальний захід за підсумками навчального курсу «Управління персоналом на державній службі», проведеного Національним агентством України з питань державної служби на веб-платформі громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus».

Фото  

У заході взяли участь посадовці державних органів та їх терироріальних підрозділів Луганської, Донецької, Сумської областей, головний редактор журналу «Держслужбовець» А.П. Мацокін, головний спеціаліст Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Харківській та Сумській областях З.Е. Даніліг, заступник директора з короткотермінового підвищення кваліфікації ХарРІ НАДУ В.Ф. Золотарьов та начальник відділу роботи з персоналом ХарРІ НАДУ О.А. Носик.

Під час заходу обговорювалися актуальні проблеми та перспективи розвитку служб управління персоналом державних органів, а також було вречено свідоцтва про підвищення кваліфікації посадовцям, які успішно прошли навчання за спеціалізованим короткотерміновим курсом «Управління персоналом на державній службі».