Круглий стіл

Відбувся круглий стіл «Соціально–психологічний діалог як інструмент допомоги людям, які опинились у кризових життєвих ситуаціях».

Учасники круглого столу обговорювали результати реалізації проектів «Консорціум молодих психологів Харківщини», який реалізувався громадською спілкою «Харківський університетський консорціум» та «Інклюзія соціально вразливих підлітків і молоді: формування життєвого шляху особистості у нових умовах», який реалізувався громадською організацією «Асоціація молодих професіоналі «КЛАС»». Проекти були реалізовані за фінансової підтримки Deutsche Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit (GIZ) та за сприяння Харківської обласної державної адміністрації.

Фото  

Круглий стіл розпочався з привітального слова Ткачева Дениса Станіславовича, координатора проектів GIZ в Харківській області. Президент Харківського університетського консорціуму Бєлова Людмила Олександрівна щиро привітала учасників круглого столу зазначивши, що дані проекти має важливе соціальне значення для Харківського регіону, де сконцентрована велика кількість громадян, які перебувають під впливом наслідків АТО та потребують фахової психосоціальної підтримки. До присутніх також звернулися заступник директора Департаменту науки і освіти ХОДА О.О. Труш та голова громадської організації «Асоціації молодих професіоналів «Клас»» Є.В. Духопельников. Підсумовуючи результати круглого столу Ткачев Д.С. наголосив, що успішна реалізація обох проектів забезпечила надійну платформу для ефективної реалізації проектів в сфері психосоціальної підтримки та менеджменту конфліктів в Харківському регіоні і, при необхідності, за його межами.