XXІІ Всеукраїнський диктант національної єдності

Вітаємо всіх із Днем української писемності та мови, що відповідно до Указу Президента України відзначається з 1997 року.

Продовжувати традицію нашого інституту й відзначати це свято сьогодні важливо, як ніколи, бо українська мова нині є не лише державним символом, а й інструментом боротьби з ворогом. Здобувачі освіти і співробітники ННІ «Інститут державного управління» долучилися до наймасовішого в Україні флешмобу – написання 22-го Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

З нагоди свята кафедрою соціальної і гуманітарної політики був проведений конкурс на кращий твір «Мова – то серце народу: гине мова – гине народ» (Іван Огієнко). Першокурсники засвідчили у своїх роздумах повагу до української мови, висловили міркування про її сучасний стан і перспективи розвитку, поділилися думками щодо ствердження її ролі в боротьбі за державну незалежність і національну ідентичність.

Переможцем конкурсу визнано студента групи МД-22 Антона Дементьєва, якому оголошено подяку директора ННІ «Інститут державного управління».